Слим Пам за жени

Ако сериозно се интересувате от отслабване

Слим Пам е сред най-добрите продукти за отслабване на пазара и е известен като “Артистичния чай". Всеки излишен килограм е видим на екрана. Ето защо модели, актриси и спортни звезди използват природната комбинация на проф. д-р Памуков от десетилетия.

Продуктът е клинично изпитан сред стотици жени и е с доказана ефективност. Той ви предлага отслабване без диети и физическо изтощение, и ви помага да се чувствате красива през заетия ви ден.

Вашият здравословен път към красотата.

В следващите секции може да прочетете данни за ефекта на Слим Пам от клиничните изпитвания.

Дългогодишни клинични изследвания

Всеки от нашите продукти е разработван повече от 10 години

Най-високи стандарти за качество

От по-висококачествените суровини до строгия контрол върху производството, ние се подписваме с името си за нашето качество

Наука с награди

Множество награди за иновации

По-високо съдържание на активни съставки

Нашите 100% натурални продукти са разработени с водещи учени, за да се намерят и приложат най-добрите ботанически сортове

 • Естетични резултати:
 • Поддържа отслабването с помощта на натурални лекарствени растения.
 • Благоприятен ефект върху лимфната и хормоналната (ендокринната) системи, и върху обмяната на веществата
 • Детокс ефект на храносмилателната система и черния дроб
 • Регенерира мускулна и костната системи
 • Помага фигурата Ви да изглежда по-тонирана
 • Билките във водния извлек (чая) и капсулите съдържат антиоксиданти – витамини (E,C), бета-каротин и феноли, допринасящи за епигенетичния ефект на подмладяване на кожата, образуване на колаген и регенерация на костната тъкан.

 • С благоприятно действие за еластичността и подмладяването на кожата, както и намаляването на стриите и целулитите.

Слим Пам е първата хранителна добавка за отслабване в света, преминала комплексни изследвания и клинически изпитвания. Проучването беше проведено сред 238 души от 18 до 79 годишна възраст. Те показаха 36.2% по-добри резултати при отслабването в сравнение с алтернативни методи за отслабване. Изпитванията също отчетоха много добра ефективност на Слим Пам при 89,1 % от пациентите.

Средното отслабване от Слим Пам е:

 •  8,500 кг  в интервал до 25 кг, което е сигнификантно повече (р<0,001) от това на предишни диети, приложени без фитотерапия - 6,240 кг в интервал до 20 кг.
 • Свалените от талията сантиметри са  до 18 см, като средната стойност е 4,41 см.
 • Свалените от ханша сантиметри са средно 4,23 см, в интервал до 14 см.
 • В края на изследването, голямото множество от пациентите показаха нормализация на индекса на телесната маса (BMI).
Минимален срок на употреба: 6 – 20 седмици в зависимост от наднорменото тегло, което се редуцира от пациентките.

 

Ефект: По време на прегледите много пациентки посочваха, че след употребата на Слим Пам се чувстват по-бодри и енергични. Това се дължи на:

 • Подобрена обмяна на веществата: Иновативната био добавка балансира метаболичните хормони инкретин, грелин, лептин и инсулин.
 • Стимулира образуването на регенериращите хормони на младостта HGH and DHEA, както и на ключови андрогенни хормони, чиито нива намаляват значително и прогресивно в тялото над 30 до 60 години. Когато нивата на HGH и DHEA са намалени, и андрогенните хормони като тестостерона при мъжете и естрогена при жените са разбалансирани, слабите хора започват да качват килограми. Най-новите изследвания показват, че андрогенните хормони потискат способността на някои мастни клетки да складират липиди като блокират сигнална пътека, която обикновено поддържа адипоцитната функция.
 • Слим Пам регулира храносмилателната система и облекчава колити с констипация.
 • Подобрено здраве: 92% от пациентите отчитат подобение в здравословното си състояние като резултат от терапията със Слим Пам, включително подобрено самочувствие, нормализиране на нивата на кръвната захар, артериалната хипертония и повишена енергичност.

Серията Слим Пам е получила 12 награди за иновативен принос към медицината.

Отслабване, което подобрява и здравето ви

Слим Пам за Жени е клинично изпитан и доказан продукт, избран от хиляди жени. За жената, която иска да изглежда добре с минимална инвестиция на време и усилия без изтощаващи диети с йо-йо ефект.