Слим Пам за жени

Ако сериозно се интересувате от отслабване

Слим Пам е сред най-добрите продукти за отслабване на пазара и е известен като “Артистичния чай". Всеки излишен килограм е видим на екрана. Ето защо модели, актриси и спортни звезди използват природната комбинация на проф. д-р Памуков от десетилетия.

Продуктът е клинично изпитан сред стотици жени и е с доказана ефективност. Той ви предлага отслабване без диети и физическо изтощение, и ви помага да се чувствате красива през заетия ви ден.

Вашият здравословен път към красотата.

Дългогодишни клинични изследвания

Всеки от нашите продукти е разработван повече от 10 години

Най-високи стандарти за качество

От по-висококачествените суровини до строгия контрол върху производството, ние се подписваме с името си за нашето качество

Наука с награди

Множество награди за иновации

По-високо съдържание на активни съставки

Нашите 100% натурални продукти са разработени с водещи учени, за да се намерят и приложат най-добрите ботанически сортове

  • Поддържа отслабването с помощта на натурални лекарствени растения
  • Благоприятен ефект върху лимфната и хормоналната (ендокринната) системи, и върху обмяната на веществата
  • Детокс ефект върху храносмилателната система и черния дроб
  • Подсилва костната и мускулна системи
  • Помага фигурата ви да изглежда по-тонирана
  • Подмладяващ ефект върху тъканите

Слим Пам е първата хранителна добавка за отслабване в света, преминала сложни изследвания и клинически изпитвания. Проучването беше проведено с 238 души със средна възраст 38.15 ± 11.12 години. Те показаха 36.2% по-добри резултати при отслабването в сравнение с алтернативни методи за отслабване. Проучването също показа ефективност при 91.9 % от пациентите. Средното отслабване от Слим Пам е 8,50кг ± 5,55кг в интервал от 0 до 25кг, което е сигнификантно повече (р<0,001) от това на предишни диети, приложени без фитотерапия - 6,24кг ± 4,21кг в интервал от 0 до 20кг. Свалените от талията сантиметри са в границите на 0-18см, а като средна стойност 4,41 ± 4,31см. Свалените от ханша сантиметри са средно 4,23 ± 3,55см, в интервал 0-14см. В края на изследването, голямото множество от пациентите показаха нормализация на индекса на телесната маса. Ефект: По време на прегледите много пациенти посочваха, че след употребата на Слим Пам се чувстват по-бодри и енергични. Това се дължи на:

  • Подобрена обмяна на веществата. Иновативната био добавка балансира метаболичните хормони инкретин, грелин, лептин и инсулин.
  • Стимулиране на образуването на регенериращите хормони на младостта HGH and DHEA, както и на ключови андрогенни хормони, чиито нива намалява значително и прогресивно в тялото над 30 до 60 години. Когато нивата на HGH и DHEA са намалени, и андрогенните хормони като тестостерона при мъжете и естрогена при жените са разбалансирани, тънките хора започват да качват килограми. Най-новите изследвания показват, че андрогенните хормони потискат способността на някои мастни клетки да складират липиди като блокират сигнална пътека, която обикновено поддържа адипоцитната функция.
  • Регулира храносмилателната система и облекчава гастрити и колити
  • Подобрен Lifestyle: 2% от пациентите reported improved lifestyle като резултат от терапията със Слим Пам, включително подобрено самочувствие, подобрен семеен живот и повишена енергичност.

Серията Слим Пам е получила 12 награди за иновации.

Отслабване, което подобрява и здравето ви

Слим Пам за Жени е клинично изпитан и доказан продукт, избран от хиляди жени. За жената, която иска да изглежда добре с минимална инвестиция на време и усилия.