Имуно Бронхо Пам

Мощен имуномодулатор с противовирусен ефект, подкрепящ респираторната система

ЕФЕКТ: Имуно Бронхо Пам е мощен имуномодулатор с антибактериален и противовирусен ефект. Помага при вирусни и бактериални инфекции на дихателната система. Подходящ е при остри вирусни инфекции, остър и хроничен бронхит, както и при астма и ХОББ.

С благоприятен профилактичен и терапевтичен ефект за дихателната система на пушачи. Препоръчителен е за лица с динамичен стил на живот. Без странични ефекти.

ЕТИОЛОГИЯ: Възпалителните процеси на дихателната система най-често се дължат на вирусни инфекции, които се развиват при отслабване на защитните сили на организма и при експозиция към зараза. Имуно Бронхо Пам е с профилактично действие, целящо подобряването на белодробната структура и функция, както и минимизирането на негативния ефект от вирусни инфекции върху респираторния тракт.

Съдържа лекарствени растения, богати на природен цинк и селен. Цинкът инхибира (потиска) мултипликацията на коронавируси, според лабораторни изследвания, направени в Центъра по инфекциозни болести в Лайденския университет.  Отделни проучвания, проведени в Китай демонстрират, че селенът, по-специално селенопротеините в храни и растения показват благоприятен ефект при коронавируси.

В Имуно Бронхо Пам сa подбрани билки с подходящите биологично активни вещества.

НАГРАДИ: Отличен с 15 международни награди от 3 континента, сред които наградата Еврика на Европейския съюз, златен медал от САЩ, специална награда от Китай и Гран При от Франция за иновативен принос към медицината.

За оптимални резултати, молим преди употреба да прочетете подробните указания, дадени в специализираната секция по-долу.

Дългогодишни клинични изследвания

Всеки от нашите продукти е разработван над 10 години

Най-високи стандарти за качество

От по-висококачествените суровини до строгия контрол върху производството, ние се подписваме с името си за нашето качество

Наука с награди

Множество награди за иновации

По-високо съдържание на активни съставки

Нашите 100% натурални продукти са разработени с водещи учени, за да се намерят и приложат най-добрите ботанически сортове

На какво се дължи положителния ефект на препарата?

Според изследвания на Института по микробиология “Стефан Ангелов” към БАН лекарствените растения в комбинацията са с доказан противовирусен  и антибактериален ефект. Повишават се съпротивителните сили на организма. Имуно Бронхо Пам улеснява разводняването и извеждането на прекомерни количества белодробни секрети. Действа успокояващо върху гладката мускулатура на бронхите и подобрява дишането. Има и противовъзпалително и антиалергично действие. Разрежда честотата на пристъпите.

Листа от салвия, цветове от ехинацея, връхчета от бял бор и други лекарствени растения в патентована формула. Билките са нетоксични, приемат се естествено от организма, и затова формулата е подходящa за профилактика срещу вирусни и белодробни заболявания.

Доказан е противовирусният ефект на лекарствените растения в състава върху вирусни щамовe, според изследвания на Българската Академия на науките. Проучванията установяват, че комбинацията инхибира (потиска) мултипликацията на най-често срещаните щамове нa грипа A(H1N1) и A(H3N2), както и други РНК вируси.

Без странични ефекти. 100% натурален. Без консерванти, пълнители, подсладители, подобрители на вкуса, кофеин и оцветители.

Преминал клинични изпитвания. Подходящ за възрастни и деца над 8-годишна възраст.

Засилете вашата отслабена имунна система: указания за употреба

УКАЗАНИЯ ПРИ ОСТРИ ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ: Препоръчително е Имуно Бронхо Пам да се приема в максимални дози при първите признаци на остра вирусна инфекция. Вирусите се мултиплицират с бърза скорост, затова е препоръчително през първите 1-3 дни от проява на болестните симтоми Имуно Бронхо Пам да се приема в максимални дози по 3-4 капсули на всеки 1-3 часа през деня в зависимост от състоянието Ви. Важно е да се приема преди сън и сутрин след събуждане по  3-4 капсули поради етиологията на инфекциите. Инхибирането (потискането) на мултипликация на  вирусите от Имуно Бронхо Пам е важно в началния период на заразата, за да се спре развитието на заболяването, да се редуцират рисковете и намалят вредните последствия от нея, както и да се съкрати времето на боледуване.

При грип  ефектът на Имуно Бронхо Пам се проявява след 1-2 ден, но оптимална продължителност на употреба е 2-5 седмици, за да няма рецидив на болестта.  Приемат се 2-4 капсули 2-4 пъти на ден в зависимост от състоянието Ви. За оптимален ефект се приема 30 минути преди храна и вечер преди сън.

Имуно Бронхо Пам няма антипиретичен ефект. При фебрилитет може да се комбинира със запарка от липа – 2-3 чаени лъжички билкa в 250 ml кипяща вода. Оставя се да кисне  20 мин. прецежда се и се изпива наведнъж (по 2-3 чаши на ден). Лекарственото растение има потогонен  и  противовъзпалителен ефект и по естествен начин допринася за понижаването на високата телесна температура.

При случаи на висока телесна температура може да се приема   ацетилсалицилова киселина (Аспирин) 500 mg, който също има лабораторно доказан противовирусен ефект при РНК вируси или друг антипиретик в указаните дози от лекуващия лекар.

Препоръчителен прием ацетилсалицилова киселина: непосредствено след храна 1-2 таблетки с 250 ml вода или билков чай от липа / Бронхо Пам на интервали от 4-8 часа.

При сериозни инфекции се обърнете незабавно към лекуващия Ви лекар.

Имуно Бронхо Пaм е препоръчителен при високорискови лица: пациенти с белодробни болести, сърдечно-съдови заболявания, диабет, възрастни, пушачи и деца над 8 години.

Пациенти с хроничен бронхит,  астма и ХOББ следва да употребяват Имуно Бронхо Пам по-продължително време през зимния сезон и по време на вирусни епидемии поради етиологията на заболеваемостта.

За по-оптимален ефект Имуно Бронхо Пaм може да се комбинира с чай Бронхо Пам през зимния сезон, по желание на пациентите.

Остри вирусни инфекции – медицински факти:

Източник на зараза е болният човек. Заразяването се осъществява при вдишване на въздух, съдържащ вирус. Той се отделя в околната среда при обикновен говор и издишване (до 250 вирусни частици за 1 минута), при кихане (до 10 000 – 15 000 вируса), при средно силна кашлица (до 50 000 вируса) и при силна кашлица (100 000– 800 000 вируса). Могат да циркулират във въздуха до 2 часа.

Инкубационният период на вирусните инфекции е 1 – 24 дни. Добре е Имуно Бронхо Пам да се приема през този период с цел профилактика. Може да се приема в продължение на 3-6 месеца.

Вашият малък принос за благосъстоянието на всички.

За повече специализирана информация се обърнете към медицинския ни екип.