Нашата клиника

Авангардна индивидуализирана медицина

Работим с пациентите ни, за да предложим индивидуализирани иновативни решения, базирани на огромния комбиниран клиничен опит на проф. д-р Димитър Памуков и доц. д-р Роксандра Памукова -Майкълсън. В Научно-практическата база по фитотерапия продължаваме научните си изследвания в актуални области като Anti-aging – забавяне на процесите на стареене за активно дълголетие, епигенетика, превенция и терапия на хронични заболявания на респираторната, отделителната, опорно-двигателната и храносмилателната системи,  затлъстяване и др.

Продуктите на проф. д-р Памуков и доц. д-р Памукова – Майкълсън са подобрили здравето на пациенти от Европейския Съюз, Канада, Русия, Азия, САЩ, Австралия и др. Пълният набор от нашите продукти се предписва само в клиниката ни като част от индивидуализирано лечение.

Моля свържете се с нас, ако имате въпроси или си запазете час в клиниката.

Висококласното обслужване е наша традиция.

  • Патентовани иновации и терапии:
  • ЕПИ ПАМ (ЕПИПАМ)© – клинично изследван препарат за лечение на епилептични заболявания при деца и възрастни
  • ДИСОВАРИО ПАМ (ДИСОВАРИОПАМ)© – клинично изследван комплекс за безплодие при жената и някои форми на мъжки стерилитет. Дисоварио Пам е ефективен и за профилактика и лечение на овариални дисфункции с миоматозни разраствания на матката, ювенална и климектарична метропатия, първична аменорея, дължаща се на хипофизарна инсуфиенция, дисменорея. Препаратът е помощно средство за лечение на мастопатии, хипертрофия на щитовидната жлеза и вторична анемия.
  • ГАСТРО ПАМ (ГАСТРОПАМ)© – клинично изследван комплекс за лечение на язвена болест на стомаха, хроничен езофагит и колит. Оказва заздравяващо действие върху лигавицата на стомаха, дванадесетопръстника и червата.
  • ГАСТРОПАМ А (ГАСТРОПАМ A)© – клинично изследван комплекс за лечение на атрофични гастрити с или без язвена болест, билипанкреатити, анорексия (безапетитие след тежко заболяване)
  • ЕНУРЕЗО ПАМ (ЕНУРЕЗОПАМ)© – клинично изследван комплекс за лечение на нощно напикаване при децата

Експерти по биомедицина

Многогодишни интензивни клинични изследвания доведоха до разработката на авангардни биомедицински формули, които могат да се предписват само под медицински надзор. Комбинирани с подходите на индивидуализираната медицина в нашата клиника, те са едно първокласно лечение.