Бронхо Пам Серия

За профилактика и подобряване на белодробната функция с противовирусен ефект. Изпитан и доказан в годините.

Серията Бронхо Пам© се състои от Бронхо Пам© Оригинал, Бронхо Пам© Бутикова Лимитирана Серия и Бронхо Пам© Анти-грип.

Бронхо Пам© е сред най-популярните клинично изпитани препарати за белодробни заболявания – остър, хроничен и астматичен бронхит, както и ХОББ, грип и др., от 80-те години до наши дни. 100% природeн и без странични ефекти. Подходящ е за употреба от възрастни и деца над 3-годишна възраст. Клинично доказана ефективност за деца и възрастни в Медицинска Академия-София, Химико-Фармацевтична Академия в Санкт Петербург-Русия, Американския Ботанически Съвет (American Botanic Council) и Българската Академия на науките. Подходящ при грип, бронхити, астма и ХОББ.

Ефективен за терапия и превенция на остри вирусни инфекции при навременното му приложение в указаните дози. Пациенти със сърдечно-съдови заболявания,  диабет, хроничен бронхит,  астма и ХOББ, възрастни и деца над 3 години, следва да употребяват Бронхо Пам© по-продължително време през зимния сезон и по време на вирусни епидемии поради етиологията на заболеваемостта.

Доказан е противовирусния и антигрипен ефект на формулата, според изследвания на Българската Академия на науките. Проучванията установяват, че комбинацията инхибира (потиска) мултиплицирането на най-често срещаните щамове на вирусите на грипа A(H1N1) и A(H3N2), както и други РНК вируси.

УКАЗАНИЯ: Лекарствените растения в Бронхо Пам са богати на етерични масла и други активни вещества, които проявяват максимален ефект след минимум 30 минутно накисване на 4-6 филтърни сашети в кана с 900 ml гореща вода. За деца 4-7 години – 2 филтърни сашети, за деца 8-18 години 2-3 филтърни сашети. Получава се свеж воден екстракт от лекарствените растения.

При вирусни инфекции се препоръчва да се добавят 25 ml спиртен алкохол (коняк, водка или уиски) към билковата отвара от 900 ml. По този метод по-ефективно се инхибира (потиска) мултиплицирането на проучените вируси като се получава значително намаление на инфекциозните титри,  според публикувани изследвания на Института по микробиология “Стефан Ангелов” към БАН.

При случаи на висока телесна температура може да се приема ацетилсалицилова киселина (Аспирин) 500 mg, който също има лабораторно доказан противовирусен ефект при РНК вируси или друг антипиретик в указаните дози от лекуващия лекар.

Препоръчителен прием на ацетилсалицилова киселина: непосредствено след храна 1-2 таблетки с 250 ml Бронхо Пам на интервали от 4-8 часа.

При сериозни инфекции се обърнете незабавно към лекуващия Ви лекар.

АМЕРИКАНСКИ БОТАНИЧЕСКИ СЪЮЗ: ”Бронхо Пам© се използва за лечение на астматичен бронхит. В едно от изследванията бяха заразени кокоши яйца и зародишни тъканни култури с щам на грипен вирус А, известен с това, че заразява и хората. Когато яйцата и тъканните култури бяха третирани с препарата, мултипликацията на вируса намаля.”

Дългогодишни клинични изследвания

Всеки един от нашите продукти е разработван над 10 години

Най-високи стандарти за качество

От по-висококачествените суровини до строгия контрол върху производството, ние се подписваме с името си за нашето качество

Наука с награди

Множество награди за иновации

По-високо съдържание на активни съставки

Нашите 100% природни продукти са разработени с водещи учени, за да се намерят и приложат най-добрите ботанически сортове

Серията Бронхо Пам е носител на златни медали и специални награди от 3 континента.

Изобретение на проф. д-р Димитър Памуков, директор на
Научно-практическата база по фитотерапия към Министерството на народното здраве в България, отличен за иновативен принос към медицината. Въз основа на многогодишни изследвания серията е усъвършенствана в Пам Медика.

Без странични ефекти. 100% натурален. Без консерванти, ароматизатори, пълнители, подсладители, подобрители на вкуса, кофеин и оцветители.

За повече специализирана информация се обърнете към медицинския ни екип.

100% natural, delicious, helpful. No side effects.

Delicious, exquisite, natural. No side effects.

Бронхо Пам Бутикова Серия е нашия най-обичан продукт от деца и възрастни, заради свежия си вкус и аромат. Култивираните билки използвани в Бронхо Пам са с изключително качество и повишено съдържание на етерични масла. Цитрусовата мащерка и мента, разработени от водещи европейски ботаници, съдържат най-висококачествените етерични масла в света. Някои от лечебните ни растения идват от Долината на розите, легендарна с благоприятния си микроклимат за отглеждане на лековити и ароматични растения.

Цитрусовата мащерка е толкова рядка и ексклузивна, че само 15 000 – 25 000 кутии Бронхо Пам Бутикова Лимитирана Серия се произвеждат всяка година. Освен това, ехинацеята (Echinacea purpurea) използвана от проф. д-р Памуков за засилване на имунната система, е от сорт прилаган от индианците в Северна Америка.

Събудете лятото в сърцето си

Търсили ли сте някога забравени вкусове от летата на детството ви? Бонбоните, сладките, чудесната торта от кварталната сладкарница… Защо не си поднесете чаша лято винаги, когато поискате? Опитате ли го веднъж, този ароматен натурално – билково сладък чай ще бъде ваш верен спътник с години, като приятел от детството.

Бронхо Пам. Чаят, който стопля и душата Ви.