Предимствата на Бронхо Пам бутикова серия

Предимствата на Бронхо Пам бутикова серия

  • Post by:
  • September 2, 2019
  • Comments off

БРОНХО ПАМ®  БУТИКОВА СЕРИЯ  С ЕХИНАЦЕЯ И РЯДКАТА ЦИТРУСОВА МАЩЕРКА

Победете зимните болести със стил и деликатен вкус!

Снежно-белият и златен Бронхо Пам се прослави като Зимния чай на феите и e първия бутиков чай в света.

В-к Труд отбеляза: “Зимният чай на феите покори Лондон”. Отделно, британското издание на популярната и прeстижна електронна медия на Микрософт MSN препоръча бутиковата серия на Бронхо Пам за грип, бронхит и имунна защита в статията “Спасително лекарство”.

  • Ефект: Препаратът на проф. д-р Памуков подобрява трайно функцията и структурата на белите дробове и имунната система и е помогнал на  хиляди малки деца да се избавят от остри и хронични респираторни заболявания, настинки и грип. Бронхо Пам на проф. д-р Памуков е уникален и с това, че е първият билков чай преминал през строги клинични изпитания и е доказано ефективен за грип и бронхит при деца и възрастни.
  • Уникален вкус с рядката цитрусова мащерка: Пам Медика вярва, че профилактиката и лечението на болестите трябва да бъдат ефективни, както и да носят удоволствие. Екипът на доц. Андреева от Медицинска академия бе впечатлен и от факта, че децата харесват много вкуса на Бронхо Пам.  С цел да направи чая още по-приятен проф. д-р Памуков създаде  снежно-бялата бутикова серия на Бронхо Пам , в която добави специално култивирана и рядка цитрусова мащерка с аромат на лимон. Подобно на зелената серия, бялата бутикова серия също съдържа ехинацея и е също мощен имуностимулатор.
  • Количеството е увеличено с 50% в сравнение със старата опаковка. Новата бутикова снежно-бяла и златна опаковка е с 30 филтърни пакетчета, които са съобразени с оптималните дози на действие. Кутията е с нетоксични мастила и лепила, използвани само от  малък брой водещи компании като Нестле. Бутиковата серия е в ограничен брой.
  • Клинични изпитания и ефективност: Бронхо Пам е уникален билков продукт, подсилващ имунната и дихателната системи. Изобретеният от проф. д-р Памуков препарат е излекувал успешно милиони мъже, жени и деца у нас и в други държави от 80-те години до наши дни.  Лекари от Медицинска академия доказаха, че Бронхо Пам е изключително ефективен при остър, хроничен и астматичен бронхит и установиха с одобрение, че продуктът е без странични ефекти. В отделно изследване учени от БАН доказаха мощната антивирусна активност на билковата комбинация при грип.
  • Успех: Българската серия Бронхо Пам  с ехинацея получава над 15 международни награди от три континента

 

Проф. д-р Памуков е известен като един от създателите на съвременната научна фитотерапия в Европа. Във фитотерапевтичната му клиника са се излекували с билки над 500 000 души от цял свят. Сред клиентите му има много известни личности като Леонид Брежнев, Людмила Живкова, Ванга, Радой Ралин и др. Книгите му, сrед които е и Природна аптека, са публикувани на много езици с общ тираж над 2 милиона екземпляра. Носител е на редица престижни награди. Билковите му продукти с търговска марка Пам (Бронхо Пам, Слим Пам, Холо Пам и др.) жънат успехи в редица държави.

За повече любопитна и интересна информация за билките и останалите наши продукти, посетете www.dr-pamukoff.com.