Имуно Пам Плюс

Вашият верен защитник при остри вирусни инфекции

ЕФЕКТ: Имуно Пам Плюс е мощен имуномодулатор с противовирусен и антибактериален ефект. Постига се бързо лечение на вирусни и бактериални инфекции с начален ефект след 1-2 ден.

Преминал клинични изпитвания. Подходящ за деца над 14-годишна възраст. Имуно Пам Плюс е комбинация от мощни лекарствени растения: самбукус негра, ехинацея, салвия,  котешка стъпка и др. с доказан противовирусен  и антибактериален ефект в защитена формула.

Микробиологични изследвания през последните години доказват антибактериалната и противовирусната активност на лечебните растения (например Salvia officinalis и Echinacea purpurea), използвани във формулата на Имуно Пам Плюс при редица патогени, в това число и вируси, причиняващи респираторни заболявания. Растителните видове инхибират (потискат) размножaването на различни вируси, в това число и на изследваните коронавируси. Счита се, че противомикробният ефект на лечебните растения се дължи и на терпените, фитонцидите, алкамидите,  витамините и др. вещества, които се съдържат в тях.

Много от използваните в Имуно Пам Плюс растителни видове са богати на природен селен и цинк. Цинкът инхибира (потиска) размножаването на коронавируси, според изследвания, направени в Центъра по инфекциозни болести в Лайденския университет. Според научни изследвания, проведени в Китай, селенът и неговите съединения в храни и лекарствени растения също показват благоприятен ефект при различни вируси.

В настоящата формула сме подбрали билки с подходящите биологично активни вещества.

Подходящо е Имуно Пам Плюс да се приема по време на вирусни епидемии с цел профилактика, подкрепяща  имунната система, намаляваща риска от развитие на инфекции и редуцираща вредните ефекти от тях.

За оптимални резултати, молим преди употреба да прочетете подробните указания, дадени в специализираната секция по-долу.

Дългогодишни клинични изследвания

Всеки от нашите продукти е разработван над 10 години

Най-високи стандарти за качество

От по-висококачествените суровини до строгия контрол върху производството, ние се подписваме с името си за нашето качество

Наука с награди

Множество награди за иновации

По-високо съдържание на активни съставки

Нашите 100% натурални продукти са разработени с водещи учени, за да се намерят и приложат най-добрите ботанически сортове

УКАЗАНИЯ ПРИ ОСТРИ ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ: Препоръчително е Имуно Пам Плюс да се приема в максимални дози при първите признаци на остра вирусна инфекция. Вирусите се разможават с бърза скорост, затова е препоръчително през първите 1-3 дни от проява на болестните симтоми Имуно Пам Плюс да се приема в максимални дози 2-3 капсули на всеки 2-4 часа през деня в зависимост от състоянието Ви. Инхибирането (потискането) на размножаването на  вирусите от Имуно Пам Плюс е ключово в началния период на заразата, за да се спре развитието на болестта и да се редуцират вредните последствия от нея. При вирусни инфекции ефектът се проявява след 1-2 ден, но оптимална продължителност на приема е 2-6 седмици, за да няма рецидиви на болестта. 2 капсули 2-3 пъти на ден, 30 минути след храна и вечер преди сън в зависимост от състоянието на пациента.

Имуно Пам Плюс няма антипиретичен ефект. При фебрилитет може да се комбинира със запарка от липа 2-3 чаени лъжички билкa в 250 ml кипяща вода. Оставя се да кисне 20 мин. прецежда се и се изпива наведнъж (по 2-3 чаши на ден). Лекарственото растение има потогонен и  противовъзпалителен ефект и по естествен начин допринася за понижаването на високата телесна температура.

При случаи на висока телесна температура може да се приема   ацетилсалицилова киселина (Аспирин) 500 mg, който също има лабораторно доказан противовирусен ефект при РНК вируси или друг антипиретик в указаните дози от лекуващия лекар.

Препоръчителен прием на ацетилсалицилова киселина: непосредствено след храна 1-2 таблетки с 250 ml вода или билков чай от липа / Бронхо Пам на интервали от 4-8 часа.

При сериозни инфекции се обърнете незабавно към лекуващия Ви лекар.

Засилете вашата отслабена имунна система

Без странични ефекти. Натурална билкова формула. Без консерванти, пълнители, подсладители, подобрители на вкуса, кофеин и оцветители.

Вашият малък принос за благосъстоянието на всички.

За повече специализирана информация се обърнете към медицинския ни екип или посетете www.dr-pamukoff.com.

ОСТРИ ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ – МЕДИЦИНСКИ ФАКТИ:

Източник на зараза е болният човек. Заразяването се осъществява при вдишване на въздух, съдържащ вирус. Той се отделя в околната среда при обикновен говор и издишване (до 250 вирусни частици за 1 минута), при кихане (до 10 000 – 15 000 вируса), при средно силна кашлица (до 50 000 вируса) и при силна кашлица (100 000– 800 000 вируса). Могат да циркулират във въздуха до 2 часа.

Инкубационният период на вирусните инфекции е 1 – 24 дни.