Холо Пам Плюс

Най-накрая, природен начин да се избегнат болките и усложненията

Серия препарати за лечение на холелитиаза – камъни в жлъчния мехур, дискинезия на жлъчните пътища с или без възпаление, а така също и хепатомегалия- увеличение на черния дроб над нормалния размер. Тонизират и регулират перисталтиката на жлъчните пътища и жлъчния мехур, като улесняват изхвърлянето на конкрементите (камъните). Подобряват функцията на жлъчката, жлъчните пътища и черния дроб. Серията Холо Пам Плюс намалява нивата на холестерола в кръвта и билирубина. Също така подобрява чернодробната функция и е с благоприятен ефект при хроничен хепатит и цироза. Подобрява метаболизма. Има лек противовъзпалителен ефект. Серията е подходяща и за лица с хирургично отстранен жлъчен мехур. Клинично изпитана.

Дългогодишни клинични изследвания

Всеки един от нашите продукти е разработван повече от 10 години

Най-високи стандарти за качество

От по-висококачествените суровини до строгия контрол върху производството, ние се подписваме с името си за нашето качество

Наука с награди

Множество награди за иновации

По-високо съдържание на активни съставки

Нашите 100% натурални продукти са разработени с водещи учени, за да се намерят и приложат най-добрите ботанически сортове

Серията Холо Пам Плюс са препарати за нехирургично отстраняване на камъни в жлъчния мехур, които постигат добри резултати, без странични ефекти и усложнения. Освен това, серията Холо Пам Плюс е ефективна при цироза и хроничен хепатит, които водят до стотици хиляди смъртни случаи всяка година и влошават качеството на живот на милиони хора.

Серията Холо Пам Плюс решава тези проблеми по следния начин: подобрява тонуса и нормализира перисталтиката на жлъчните пътища и жлъчния мехур, разбива конкрементите (камъните), като по този начин спомага за елиминирането им и за по-добра функция на жлъчката и черния дроб. Има положителен ефект при холелитиаза и дискинезия на жлъчните пътища с или без възпаление.

Предимство на серията Холо Пам Плюс е и противовъзпалителният й ефект. Наблюдава се и намаляване на болката. Серията Холо Пам Плюс намалява горчивия вкус в устата, метеоризма и премахва запека.

Важно е да се отбележи, че със серията Холо Пам Плюс се избягват следоперативни усложнения. Ако хирургическата намеса е станала неизбежна, се препоръчва да се комбинира с препарати от серията Холо Пам Плюс, както преди, така и след операцията. Минимален срок за прием: 30 дни, при по-сложни случаи препоръчителен прием: над 3 месеца.

Намалява нивата на холестерола, както и на билирубина. Друго предимство е подобряването на метаболизма (обмяната на веществата).

Изборът на разсъдливите

Надвили сте безброй много проблеми. И винаги сте били на ниво. Извоювайте Вашата независимост от болката с интелигентно 100% природно решение  за твърд отговор на чернодробните проблеми и жлъчните камъни.

Серията Холо Пам Плюс има няколко награди за иновации и награди Гран При, включително от Китай.