Бронхо Пам Серия

Вкусния начин да се преборите с настинките и грипа

Серията Бронхо Пам© се състои от Бронхо Пам© Класик, Бронхо Пам© Лимитирана Серия и Бронхо Пам© Анти-грип.

Бронхо Пам© е ефективен при хроничен и астматитен бронхит. Клинично е изследван в болницата на Медицинския Университет в София. Изследвания в Българската Академия на Науките също доказват, че Бронхо Пам е ефективен срещу грипните вируси H1 N1 и H3 N2, най-масовите причинители на грипните епидемии и пандемии.

Бронхо Пам (Бронхопам)© е добе известен в международните научни кръгове. Той засилва имунната система и поддържа бронхиалната система включително тъканната структура на белите дробове. Според много майки и лекари, Бронхо Пам© е отлично средство както за възрастни, така и за деца над 4 години.

Ефект: бронхолитичен, анти-алергичен и противовъзпалителен. Без странични ефекти.

Иновативните и авандардни изследвания, на които е базиран, както и отличните му резултати, са проучвани в множество дисертации на различни специалисти, включително микробиолози, ботаници и лекари.

АМЕРИКАНСКИ БОТАНИЧЕСКИ СЪЮЗ: ”Бронхо Пам© се използва за лечение на астматичен бронхит. В едно от изследванията бяха заразени кокоши яйца и зародишни тъканни култури с щам на грипен вирус А, известен с това, че заразява и хората. Когато яйцата и тъканните култури бяха третирани с препарата, размножаването на вируса намаля.”

Дългогодишни клинични изследвания

Всеки един от нашите продукти е разработван над 10 години

Най-високи стандарти за качество

От по-висококачествените суровини до строгия контрол върху производството, ние се подписваме с името си за нашето качество

Наука с награди

Множество награди за иновации

По-високо съдържание на активни съставки

Нашите 100% природни продукти са разработени с водещи учени, за да се намерят и приложат най-добрите ботанически сортове

След обстойно проучване и над 10-годишни клинични изпитания, Бронхо Пам Класик беше пуснат на пазара и получи всеобщо одобрение.  Препаратът е особено подходящ при остър, хроничен и астматичен бронхит, силна кашлица, грип от най-разпространените типове H1 N1 и H3 N2, както и като профилактично средство през студения сезон. Продължителната употреба е с доказан положителен ефект при астма. При клиничните изследвания не се открити странични ефекти. Продуктът е 100% природен и големият размер на опаковките от 30 филтъра е съобразен с лечебните дози.

100% natural, delicious, helpful. No side effects.

Delicious, exquisite, natural. No side effects.

Бронхо Пам Лимитирана Серия е нашия най-обичан продукт от деца и възрастни, заради свежия си вкус и аромат. Култивираните билки използвани в Бронхо Пам са с изключително качество и повишено съдържание на етерични масла. Цитрусовата мащерка и мента, разработени от водещи европейски ботаници, съдържат най-висококачествените етерични масла в света. Някои от лечебните ни растения се отглеждат в Долината на розите, известна с благоприятния си микроклимат за отглеждане на лековити и ароматични растения.

Тези лековити растения са толкова редки, че само 15000-25000 кутии Бронхо Пам Лимитирана Серия се произвеждат всяка година. Освен това, ехинацеята (Echinacea purpurea) използвана от Проф. д-р Памуков за засилване на имунната система, е от рядък сорт отглеждан от индианците в Северна Америка.

Събудете лятото в сърцето си

Търсили ли сте някога забравени вкусове от летата на детството ви? Бонбоните, сладките, страхотната торта от кварталната сладкарница… Защо не си поднесете чаша лято винаги, когато поискате? Опитате ли го веднъж, този чай ще бъде ваш верен спътник с години, като приятел от детството.

Бронхо Пам. Чаят, който стопля и душата ви.